Frankrikeälskaren

Första advent

Publicerad 2011-11-27 17:12:19 i Allmänt

Hej! Första advent idag,och vilket väder är det här i göteborg om inte just storm(Like Usaullly) Men jag tycker att det är jättemysigt! Jag och mamma har bakat lussekatter och kanelbullar idag,så just nu luktar det gudomligt här hemma! :) Hehe,och sen har jag tränat också,på träningscykeln och styrketräning. Har även kört digsters jullista på spotify genom tv:n idag,jag tycker verkligen om den listan! Christmas Pop heter listan,om ni vill kolla in den :)
Såhär gott har min lilla katt det <3 Man blir ju ibland avundsjuk på katterna,som bara lever livet och inte har ett problem i världen xD
Just nu så är jag glad att jag inte bor på öarna,för där blåser det ju såklart mer än här.Och tydligen så blåser det upp jättemycket vatten på balkongerna och allt,typ hjälp?!
Igår förresten,var det jättebra! Först var vi på namngivningen,och det var jättekul att träffa sin släkt! Och sen åkte vi till mina andra kusiner på pappas sida på en glöggkväll.Det var jättemysigt!
Härligt att bara ha varit hemma och gjort ingenting idag,jag känner verkligen hur mycket jag behöver det...
Ha en bra kväll :)

Det gåtfulla folket

Publicerad 2011-11-25 22:38:13 i Allmänt

Hej! Kom precis hem från att ha varit på en liten tjejmiddag hos en kompis som bor typ vid backaplan,hon fyller 16 på söndag :) Grattis i förskott!
Imorgon ska jag först iväg till julmarknaden här i församlingshemmet,och se om jag hittar nått :P Sen är det namngivning(dop) till min lille syssling Elias :)Då ska jag och min kusin sjunga en låt som heter" Det gåtfulla folket" Men har inte hunnit övat något(Vi fick ett önskemål om det i onsdagskväll(såg det i torsdagsmorse) ,men som tur är så kommer vi få ha text! :)Och sen på kvällen ska jag på glöggkväll hos mina kusiner på min pappas sida :P(FULLSPÄCKAD DAG,YES!)
Vet ni vad? Jag har ju så mycket ideér för mig xD Så nust nu håller jag på att skriva ett manus,som jag ska jobba på till en film :) Så sen när jag är klar med själva manuset så ska jag efterlysa lite frivilliga skådespelare,och en hd kamera xD
Förresten,så har kag spelat in två nya låtar när jag sjunger,tycker ni jag ska lägga upp det? :)
Nej,nu ska jag sova! Gud vad härligt! :) Ha en härlig kväll :)

Oh santa!

Publicerad 2011-11-23 18:29:17 i Allmänt

Hej! Skabbigt väder ute idag! Fy då...Men nu är det bara tyskaprovet kvar denna veckan! Härligt :) Man får liksom ta en vecka i taget nu när det är så mycket att göra...
Lyssnar just nu på "Oh Santa" Av christina Augilera,som är en utav dom låtarna som vi ska dansa till på Lucia-kröningen,tycker att den är så bra! :)
En låt som vi ska sjunga med skolan,på Lucia-firandet,är "Misseltoe" Av Justin Bieber...Haha,förstår inte varför folk tycker att den är så speciell...Fast det kan nog bli jättebra ändå :)
Men jag och mina kompisar har skojat om att göra ett litet roligare luciatåg istället för ni vet,det där klassiska,vackra :P Haha Ni vet "Gulletussan" Som är en utav karaktärerna i Mia och Klara,haha vi tänkte ha en sådan röst och stil som henne och sjunga denna:
Fast vi ska inte göra det :P Men det vore kul,haha!
Tur att man har roliga saker att tänka på,så man inte hela tiden går runt och oroar sig för den stora domen"Har man reumatism eller inte?" -_- Aa...Det är jobbigt...
Hittade förresten en jättesnygg klänning i Frida tidningen,som man kan beställa på nelly.com
Den var enärmad och vit i spets,fast jag hittade den inte när letade på deras hemsida...Men jag är ju klännings-narkoman" xD Så jag behöver ju inte direkt mer klänningar...Fast det är svårt att låta bli..
Ha en bra kväll! :) hej :)

Julstämmning

Publicerad 2011-11-22 16:48:31 i Allmänt

Hej! Vem är inte glad i sådana här tider? :) Det närmar sig jul och visst är det härligt?! :D Vi ska ha lucia i år med skolan,alla niorna har det,dom som vill vara med :p Så just nu håller jag på att öva lite grann på det :) Ska bli jätteroligt! Sedan ska jag väg på teatern :) (YES!) Och dagen innan vi har luciafirande,så ska jag dansa två danser,på luciakröningen och så ska vi i det gamla luciagänget sjunga en låt! :D Ska bli jättekul!
Fast det här med mina knän asså,att jag har ont i dom ständigt...Det gör att man kan bli lite...aa,nedstämd så att säga :P Jag överdrev väldigt mycket förut när jag skrev att jag mådde "Psykiskt dåligt" Utav att jag har ont i mina knän,så var tvungen att radera det :p Haha,för det gör jag ju absolut inte! Herregud! Fråga inte mig,varför jag skrev det? xD Men jag är ju samtidigt inte jätteglad för att det gör ont hela tiden,och att jag inte kan gå normalt...Men det är då!,s om mina fritidsintressen kommer in och gör så att jag blir glad :D Ha en bra kväll! hej :)

Egoboost

Publicerad 2011-11-22 10:45:54 i Allmänt

Hej,ett tag sedan jag bloggade nu kan man ju säga..Haha,är inte den där perfekta bloggerskan som drömmer om att bli känd genom min blogg direkt,bloggar mest för skojskull!
En bloggerska däremot som drömmer/har drömt hela sitt liv om att hennes blogg ska vara känd,det är Blondinbella.Jag har hört att alla har pratat så varmt om hennes bok,"Egoboost".Den är helt fantastisk m.m,och det är ju kul att alla tycker olika.Men jag vet inte om jag hade köpt den om jag visste hur den var.I och för sig så kostade den bara 30 kr på Ullared,men ändå :P
Jag känner lite grann att ,visst detta kommer låta fruktansvärt egoistiskt,men boken heter ju"Egoboost"Och går ut på att man ska vara egoistiskt :P Så jag känner lite grann att den där boken skulle jag kunna skriva också,för allt det som hon har skrivit tänker jag,i mitt huvud hela dagarna.Börjar morgonen och tänka allt det där som hon skriver i sin bok.Om jag ska vara helt ärlig,så har jag skrivit ner det där också,att man ska se sig själv som fin m.m,jag har skrivit så många sidor,att jag också hade kunnat göra en bok utav det.Detta gjorde jag innan hennes bok kom ut...Hehe,så jag tycker att hennes bok är överskattad.Fast om man är en person med dåligt självförtroende,så kanske den är bra.Men jaja,bra att alla tycker olika :)
Just nu jobbar jag och Linn i cafét på skolan.Jag har för övrigt väldigt ont i mina knän och höfter.(Som alltid) Väldigt jobbigt! :(

Om

Min profilbild

Lina Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela