Frankrikeälskaren

Frankrikeutbytet 12-19 oktober <3

Publicerad 2011-10-28 15:21:55 i Allmänt

Jag har ju glömt av att berätta om när våra älskade Franska vänner var här en vecka,det var jätteroligt! :D Saknar dom som attan nu bara! Men i JULI <3 Då ska vi troligen åka till Marseillan där dom bor och hälsa på dom en vecka,jag och några vänner! Spännande! Håller på lite smått med bokningar m.m
Men eftersom att en bild beskriver mer än tusen ord,så får ni några bilder från utbytet här!
Nu ska jag träna lite,ska cykla på träningscykeln en stund och sedan ska jag styrketräna också :) Ikväll blir en lugn,härlig kväll! För sen väntar ett lov med fullt med folk! :)

Prao:n is over...

Publicerad 2011-10-28 15:07:47 i Allmänt

Tja! Japp,ett tag sedan jag bloggade...xD Det är rätt vanligt för lilla Lina,hehe.Denna veckan har jag praoat på församlingshemmet,och det har varit jätteroligt! Jag hade väldigt höga förväntningar och dom uppfylldes! Det är ett jobb som passar mig väldigt bra tycker jag.Måste man vara religiös för att jobba inom svenska kyrkan då? Om man säger så här...Det kan vara väldigt bra att ha en tro på gud iaf :P Men dom som jobbar där är ju helt vanliga,härliga människor,inga konstigheter! Vissa tror att bara för att man jobbar inom kyrkan så är man väldigt,väldigt djup och har ingen social kompetens i huvudtaget,men grejen är att socialare människor än dom får man leta efter!
Det jag gjort denna veckan är att varit med konfirmanderna,på gudtjänster,fikat :P, varit på öppna förskolan,barnkörerna,babyrytmiken :) Jätterolig vecka! Synd att det bara var en vecka :/ Men nu har jag iaf kommit hem med två biobiljetter från dem! Så snälla är dom :)
'
En sommarbild...aa,visst är det härligt med sommaren,MEN! Man måste uppskatta vintern och hösten :) Fast det hade ju kanske inte skadat att inte se ut som en vitlök denna tiden på året...
Jag ska sjunga på ett,kanske,kanske två dop här nu i höst/vinter,och då hade jag tänkt att fråga er vad ni tycker om denna låten? Jag älskar den,men passar den på ett dop? Det gör den väl?

Invalid för tre veckor <3

Publicerad 2011-10-04 18:49:27 i Allmänt

Hej! Hopp,då var man hos läkaren igår som konstaterade att jag har en inflammation i knät...Så nu måste jag äta smärtstillande i tre veckor,och som läget är just nu,så kan jag inte gå...Och om jag kan gå en liten bit så hugger det helt plötsligt till i knät...Usch,är rädd att det ska gå ur led som mitt andra knä gjorde :(
Är iaf,hemma imorgon...Inte kul...
Här har jag en liten sak att säga:
Det är jobbigt att skicka ett mail till sin lärare,för då måste man anstränga sig för att skriva på ett moget,vuxet sätt.
T.ex kan man inte skriva :Typ,liksom,asså,iaf,eller massa uttrycks gubbar som : :) ;) :'( 

Varför? Jo,för man vill inte upplevs som ett Ig-barn som inte kan svenska,så vad gör man inte för att gillas bland lärare som sedan säger:
Vilket trevligt meddelande på internet jag fick utav dig...Vill du ha en kopp kaffe på lärarrummet?

Okej,glöm det sista...Men men att gillas bland lärare iaf ;)
Ha en bra kväll! Hörs imorgon//Invalidot Lina

Om

Min profilbild

Lina Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela