Frankrikeälskaren

Svar på frågor

Publicerad 2013-06-24 05:37:31 i Allmänt

 Godmorgon, klockan ringer om en timma, och jag har absolut inte sovit någonting, känns bra! Xd Det är lite jobbigt att vrida tillbaka dygnet :P Så jag passar på att svara på lite frågor jag fick!
 
-vad gillar du bäst,
1.hund - katt? Svar: Katt!
2.Sommställe, båt? Svar:Sommarställe
3.Mys å film hemma eller bio-mys? Svar:hemma
4.Äldre killar eller samma ålder? Svar:ungefär samma ålder ;P
5.Linne eller t-shirt? Svar: t-shirt
6.Tights eller jeans? svar: tights
7.Skor med eller utan klack? Svar: med
8.T-shirt bh, pushup eller ingen? Svar:pushup 9.String-, hipster- eller boxertrosa? Svar:hipster
10.fest eller krök? Svar:Fest
11.En fredagskväll: vänner eller ensam med killen? Svar: Pojkvänner i all ära, men här är svaret självklart! Vänner :)
 
Det blev ingen bild igår på rummet, så det kanske jag lägger upp senare :)) Hoppas att ni sovit bättre än vad jag har gjort, och att ni får  en  bra dag! :) Kram
 

5 Kenta av 5

Publicerad 2013-06-23 18:12:46 i Allmänt

Tjäna! Helgen har varit underbar! Sovit hos Lisa, firat midsommar med släkten, och nu är jag på väg hem från stan! Jag var där med kompisar, och jag köpte lite inredning till rummet! Så när jag kommer hem ska jag göra iordning rummet och så lägger jag upp resultatet här! ;) 
 
Imorgon börjar jag jobba! Tro't eller ej, men jag är taggad till tusen! ;D (Y) 
 
Kram <3

Party for everybody dance

Publicerad 2013-06-20 16:15:25 i Allmänt

Tjo! Här sitter jag i skuggan med en vattenflaska och försöker andas ;) Det blev en promenad igår med Lisa, och sedan träffade jag Isabelle en stund :)
 
Idag ska jag och Linn sova över hos Lisa, ska gå dit lite senare :)
Nu sitter jag och lyssnar på "Party for everybody dance", som var rysslands bidrag i  ESC 2012 ;) Då tänker jag tillbaks på Cabarén som jag medverkade i när jag gick i nian på Torslandaskolan! Där framförde jag och några vänner till mig, just den låten, vi klädde ut oss till babuskor och sjöng på svenska, så som det lät som de sjöng på ryska xd Underbara minnen ;) Här har ni hela medleyt ;)
 Jag älskar underhållningsprogram, som "Partaj", eller "Hey Baberiba" xd Ett klipp jag aldrig kan sluta kolla på, är när de gör en sketch på nyheter från olika delar av Sverige. I detta klippet är det tyvärr bara Dalmål, men det är sjukt roligt xd Men om ni vill se hela sketchen som egentligen är 5 min, så finns det i säsong 2, om man går in på tv5play.se/partaj :))
 
 
Imorgon är det då midsommar! Släkten kommer hit, det ska bli jättekul! :) Hoppas att alla tar hand om sig nu!
 
 
 
 
Kram! :) <3
 
 
 
 
 
 
 

Grekland, skolavslutning och jobb

Publicerad 2013-06-19 14:26:41 i Allmänt

 
 Hejsan igen! Äntligen sommarlov! Det var så efterlängtat, för jag var så himla skoltrött det sista. Ettan är efterlängtad, det är så skönt! :D Jag var i grekland sista veckan i maj, och det var jättehärligt! Väldigt skönt att ta en vecka under terminen faktiskt! :)
 
Efter skolavslutningen gick jag och några brudar från klassen på restaurang, och efter drog jag med dem till mina hemtrakter och ut till hönö! Vi badade och hade en jättehärlig kväll,sedan sov de över hos mig :) Vi hade en jättetrevlig avslutning, och nu kommer vi inte ses på ett bra tag, så det var väldigt kul att göra det här!
 
På måndag börjar jag jobba, det är samma som förra året, trädgårdsarbete alldeles där jag bor, fast bara i tre veckor detta året, vilket egentligen är ganska skönt. Det ser jag fram emot jättemycket! Det är jag och killarna, och här är en bild från förra året ;)
 
 
Idag regnar det, och jag tar det bara lugnt! Det är jätteskönt! Om det håller upp sedan, ska jag och min kompis ta en promenad! :) Har börjat med att träna varje dag nu under sommarlovet! Hehe, det är ju lite svårt att hinna med annars, eftersom att plugget kommer först :)
 
Ha en bra dag! Kram <3
 

Om

Min profilbild

Lina Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela