Frankrikeälskaren

Tisdag 4 september

Publicerad 2012-09-04 19:21:00 i Allmänt


Hallå,herregud,alltså det har hänt så mycket nu på sista tiden så bloggen är det sista jag har tänkt på.Men nu går jag på Hulebäcksgymnasiet i klass es1b,som är världens bästa klass! Jag har alltid haft väldigt höga förväntningar på gymnasiet,men jag trodde aldrig att det kunde bli så bra så att man älskar skolan så mycket så att man inte ens vill ha helg! :o För det är så det är nu nämligen! Jag älskar min klass,alla härliga människor,jättebra lärare och en jättebra skola! Dessutom så är det så himla roligt att få syssla med det man älskar på skoltid,det är nog den som är en utav sakerna som gör att jag gillar det så mycket! :D Jag går ju musikal,så jag dansar,sjunger,och spelar teater varje dag! Bättre än såhär kan det inte bli!
 
Just nu så sitter jag här och ska ut och cykla lite hade jag tänkt så jag får röra lite på mig idag med xD Jag däckade ihop vid skrivbordet alldeles nyss av trötthet,när jag satt och pluggade franska och historia...Time to sleep? :o
Men innan jag ska sova,haha så måste jag ut lite grann och röra på mig somsagt!
Imorgon så lägger jag upp lite bilder och så,men nu vet ni hur läget är iaf,haha jag har börjat gymnasiet och det är great!
 
Här kommer en awsome sång:
 

Om

Min profilbild

Lina Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela