Frankrikeälskaren

Two weeks left

Publicerad 2011-09-29 10:00:01 i Allmänt

Hej! Längesedan nu,jag har inte haft lust...Men nu så! Just nu sitter jag i skolan och har haft matteprov...Vet inte hur det gick helst ärligt men aa...Mycket att stå i just nu,många prov och läxor.Men det finns någonting som gör att jag orkar med detta.För att om två veckor eller 13 dagar rättaresagt,då kommer fransmännen hit!!! :D <3 Det ska bli så kul! Mina två korrespondenter,saknar dom så mycket! Och självklart alla andra också! Och jag är så förväntansfull!
Emma L i min klass hälsar till er alla bloggläsare! (väldigt seriöst)
Heej så länge!

Snart 15

Publicerad 2011-09-18 22:17:49 i Allmänt

Hej! Kära blogg,idag har jag haft släktkalas :D Fått massa fina presenter,pengar,presenkort <3 Haha,så nu ska jag shoppa loss :P Och det bästa! En Ipod <3 :D Älskar den redan!
Fyller 15 imorgon då,och vi har studiedag då :D Så jag får se vad jag gör mer än att fira mig själv :P Tror någon kompis skulle komma hit och göra jordbubbspaj? :D Sedan på eftermiddagen ska jag till dansen iaf :) <3 Det blir nog bra :)
Hej :)

11/9 -2001-Allt får konsekvenser

Publicerad 2011-09-11 14:26:00 i Allmänt

Hej! Ja,denna dagen är en så kallad mörk dag. Exakt för tio år sedan idag så blev USA teroristattackerat. Allt som hände den dagen är å fruktansvärt hemskt att man knappt kan förstå det.Jag börjar gråta bara jag ser minnesbilder och filmer som människor själva filmat från händelsen.Men.Det finns ett stort men.
Alla människor pratar hela tiden om att det är så synd om Usa som är ett sådant fredligt land.Men aj,vad fel dom har! Vad vet ni om historia egentligen?
Usa är ett land jag inte gillar.Varför? "Det är så billigt att shoppa där och tänk att bo i HOLLYWOOD där alla kändisar bor" Det får jag höra så ofta! Visst,jag har aldrig varit i Usa,och det är säkert ett vackert land som är billigt att shoppa i och allt det där xD
Men det var  Usa som började! Under andra världskriget släppte Usa atombomer över Japan.Efter det har dom fortsatt att bomba massor med småländer som är oskyldiga.Det var Usa som började från första början att väcka upp denna hämnd.Föreställ er att t.ex Sverige blir teroristattackerat hela tiden,och dom som bestämmer i landet gör ingenting tillbaka för att dom vågar inte.Men tillslut så bestämmer dom sig för att göra något tillbaka.Då gör dom något som i jämförelse inte är någonting.3000 människor dör på en dag.Två dagar senare ger Usa tillbaka och skjuter ihjäl 32 000 människor.Och det är ingen som bryr sig om det,för det är ingen som vet om det.
Det är lite det jag menar va,att 32 000 människor dog två dagar senare,eftersom att Usa skulle ge hämnd och dödade därför 29 000 fler människor  än vad Usama Bin Laden bestämde. Det är rätt att sätta alla dom människor i fängelse som var inblandade.Och att döda Usama Bin Laden var också rätt.MEN!
När dom skulle döda honom så dödade dom även alla hans 40 barn + fru! varför? För att dom inte skulle ta efter honom!
Så jävla sjukt!
Det värsta som finns på jorden är alla människor som dör utav svält varenda dag! I bara afrika,som är ett utav alla länder som lider av svält.Så dör 23 000 människor varenda dag! Vilket är 20 000 fler människor än vad som dog i denna olycka.
Det är hemskt det som hände! Men snälla människor! Sluta att säga att det var det värsta som kunde hända.

Om

Min profilbild

Lina Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela